1 Mayıs 2021 Cumartesi

MAYIS AYI ÇALIŞMALARI

 

  • Mayıs Ayı Çalışmaları

    1. Ortak Ürün Çalışması

    Projemizin ortak ürün çalışması için tüm proje ortakları işbirlikçi çalışma ile canva web.20 aracı kullanarak bir takvim hazırlayacaktır. Hazırlanacak takvimde yapılacak olan iş bölümü ve içerikler, ilgili twinspace sayfasında hazırlanmış tabloda belirtilmiştir. Belirtilen iş bölümü dikkate alınarak, proje ortakları öğrencileri ile beraber çalışmayı tamamlayacaklardır. 

    2. Karma Okul Takımları

    Karma okul takımları etkinliğinin içeriği , tamamı proje süresince yapılan etkinliklerde işlenen konuları kapsayan sorulardan oluşan kahoot web2.0 aracı ile hazırlanmış bir bilgi yarışması olacaktır. 

    Karma okul tekniğine proje ortağı 8 okulumuzun her birinden 4'er öğrenci katılacaktır. Proje ortağı olan 8 öğretmenimiz, kendi aralarında 2'şer gruplanarak 4 farklı takım oluştuturacak, 32 öğrenci bu takımlara dağıtılacaktır. Bu durumda etkinlikte her birinde 8'er öğrenci olan 4 ayrı takım yarışacaktır.

    3. Proje İçerik Kitapçığı

    Proje içerik kitapçığı, proje süresince işlenen yaratıcı düşünme becerisini geliştiren yöntem ve tekniklerin içeriklerinin gerektiğinde  proje ortağı öğretmenlerimiz tarafından ulaşılabilir olmasını sağlamak amacıyla proje kurucuları Elif SÜEL ve Nİhan SİVRİKAYA tarafından hazırlanacaktır. 

    4. Proje Sonu Sergisi

    Proje ortakları proje süresince yaptıkları çalışmaları emaze web2.0 aracı yoluyla iş birlikçi olarak çalışarak sergiyi oluşturacaklardır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder